Angelique schreef: Kun je trouwens met stoofperen nog meer doen besides stoofperen maken?Appelmoes misschien
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Angelique schreef: Kun je trouwens met stoofperen nog meer doen besides stoofperen maken?Appelmoes misschien
Paul_Barte schreef: Appelmoes misschienTot zover de nuttige mannenbijdrage
lianneke schreef: Voorlopig bak ik niks meer, mn keukenmasjien is overleden. En zonder masjien ben ik nergens...Oww, dat is balen ja
Angelique schreef: Tot zover de nuttige mannenbijdrageBlijf ik nu met de gebakken peren zitten?
Paul_Barte schreef: Blijf ik nu met de gebakken peren zitten?Altijd beter dan de rotte appel zijn....
lianneke schreef: Voorlopig bak ik niks meer, mn keukenmasjien is overleden. En zonder masjien ben ik nergens...misschien hebben wij nog een keukenmasjien over. Ik zal morgen eens overleggen met vriendlief
Lizzy schreef: Vertel, wat is de 2015 stijl?Gewoon zoiets...prrt prrt prrt klaaaar
Angelique schreef: Gewoon zoiets...prrt prrt prrt klaaaaren dan is het deeg altijd goed? je kan het zo uitrollen?
Lida. S schreef: en dan is het deeg altijd goed? je kan het zo uitrollen?Ik raap alles bij elkaar, rol 'm in folie, dan een half uurtje in de koelkast en dan kun je rollen. Mischien zo ook wel, nooit geprobeert. Als je kan rollen tenminste, ik krijg altijd vormeloze plakken die alsnog niet in mijn bakvorm passen, dus ik rol bij benadering en de rest is kleiwerk...of beeldhouwen