In deze categorie staan de huisregels van Barfplaats. Je kunt er verder vragen, problemen of suggesties over het forum melden.

Moderators: Lizzy, Charlie Angel

Door Lizzy
#3021314
REGELS BARFPLAATS

Met deze regels ben je tijdens het registratieproces akkoord gegaan.

Voorstellen nieuwe leden:
Na registratie kun je je voorstellen in het eerste bericht dat je post, in de categorie van je bijpassende vraag.

Niet toegestaan:
* Spammen, reclame/advertenties (zie regels), kettingbrieven, piramide-spelen, sollicitaties.

* Hatelijke, racistische, fascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende of schokkende berichten en afbeeldingen of links plaatsen.

* Persoonlijke gegevens plaatsen van derden (zoals naam, adres, telefoonnummer).

* Het is niet toegestaan om zonder bronvermelding door auteurs-, portret- of andere rechten beschermde teksten of afbeeldingen te plaatsen, tenzij je zelf eigenaar bent of toestemming hebt van de eigenaar.

Maatregelen bij overtredingen:
* Moderator kan het bericht aanpassen.

* Moderator kan het bericht verwijderen.

* Indien je meerdere malen de regels overtreedt, kan de toegang tot het forum je worden ontzegt (ban).

Persoonlijke informatie:
* Wij verzamelen informatie (zoals je ip-adres, welke browser je gebruikt, enz). Deze informatie wordt aangewend om het forum aan te passen en af te stemmen op de gebruikers. Niets van de ingezamelde informatie wordt verkocht, doorgegeven of bekend gemaakt aan derden.

Barfplaats specifiek:
* Verantwoordelijkheid: barfplaats kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de op het forum gegeven tips, informatie en adviezen. De eigenaar van het dier blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de (gezondheid) van het dier.

* Onenigheid: persoonlijke geschillen dienen buiten het forum om te worden opgelost.

* Teksten en foto's van Barfplaats: het is niet toegestaan om deze te gebruiken op andere fora of websites, zonder toestemming van de auteur en/of het Barfplaats Team. Ook dient er een duidelijke bronvermelding geplaatst geworden naar http://www.barfplaats.nl.

* Stemtopics: openen hiervan is niet toegestaan.

* Vermelden van activiteiten (lezingen, workshops, etc): alle gratis activiteiten, welke hond-gerelateerd zijn, mogen geplaatst worden.

* Vermelden commerciële activiteit : eerst toestemming vragen aan moderator: Charlie Angel.

* Herplaatsers: in de BAR mag er alleen door vaste en actieve leden een oproep worden gedaan ter verzoek van het herplaatsen van een huisdier. Dit betreft dan alleen eigen huisdieren.

* Herplaatsers als je verbonden bent aan stichting of asiel en je hebt een bijzonder geval dan mag deze bij uitzondering geplaatst worden na toestemming van de moderator: Charlie Angel.

* Herplaatsers van vrienden, kennissen, buren, etc. : ook deze dieren mogen alleen geplaatst worden na toestemming van de moderator: Charlie Angel.

Afmetingen foto's in handtekening:
De maximale afmeting van foto's in je handtekening is 800 x 300. Foto's die groter zijn, worden door het beheer verwijderd.

De regels omtrent adverteren, reclame maken, te koop aanbieden:
* Iedereen mag zonder toestemming iets huisdiergerelateerd te koop op het forum aanbieden. Het moet wel non-commercieel zijn.

* Te koop aanbieden van levende have niet toegestaan.

* Spullen die je gratis weg wilt geven hoeven niet huisdiergerelateerd te zijn, dat mag altijd.

* Medicijnen voor hond/kat kunnen in de medische hoeken aangeboden worden. Hiervoor moet eerst toestemming bij de betreffende moderator worden gevraagd.

* Je eigen bedrijfsmatige goederen en/of diensten aanbieden is niet toegestaan.

* Het is toegestaan 1 URL te plaatsen in je handtekening naar je eigen URL website.

* Reclameborden" in de handtekening (foto's met daarin URL's verwerkt) zijn niet toegestaan.

* Foto's met opzichtige overheersende logo's/watermerken zijn niet toegestaan.

* URL's/reclame in avatars is niet toegestaan.

* Bedrijfsnaam als profielnaam gebruiken is niet toegestaan.

* Indien topic gerelateerd: kun je te verwijzen naar goederen of diensten van derden (stel iemand wil product X kopen en bedrijf Y verkoopt dit product: kun je een link geven).

* KVV-verkopers kunnen naar de website van de producent verwijzen. Reclame voor (en door) verkooppunten zelf is niet toegestaan.

* Vraag en aanbod voor BARF-ingredienten kunnen in de daarvoor bestemde categorie gedaan worden (Vraag & Aanbod).

* Barfplaats is niet verantwoordelijkheid noch aansprakelijk voor de gevolgen voortvloeiend uit transacties tussen koper en verkoper. Het aankopen/verkopen van artikelen valt onder de verantwoordelijkheid van de koper/verkoper. Geschillen met artikelen gekocht via Barfplaats dienen tussen kopende en verkopende partij oplost/besproken te worden.

* Regels categorie Vraag en Aanbod Barf ingrediënten en Verzamelplaats: Deze zijn zeer specifiek en hebben daarom een eigen topic. Zie : http://www.barfplaats.nl/forum/index.ph ... 678.0.html.

Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor de regels te wijzigen.
Het Barfplaats Team.
Laatst gewijzigd door Lizzy op ma 21 sep 2015, 11:25, 1 keer totaal gewijzigd.

Barfplaats wordt gesponsord door