Even een vraagje: met welk merk MES snijden jullie half ontdooide Carnibest ?

Ik probeer het met een ijzerzaag, maar ik kom er heel moeilijk doorheen.

Kan daarna mijn arm wel op de asbak gooien nl.


Dus elke suggestie is welkom.

Panth.
Moderators: koekje, pearlsofpassion
202spots schreef: OOK errug handig...
![]()
*Karin schreef: Ik gebruik een groot slagersmes (zonder kartels)
Als je het mes er een beetje in kunt zetten, kun je hem er verder doorheen drukken.
(Meer zoiets als dat ze een grote nieuwe ronde kaas aan het doorsnijden zijn en dan niet met zo'n draadje![]()
)
Met de zaag heb ik ook geprobeerd, maar dan kreeg ik een zooitje, de bloeddruppels (in de vorm van ijs) vliegen je dan om de oren.
pippy schreef: Vorige week donderdag ging ik CB bij iemand afleveren en die had een slagersmes met een hamer. Mes erop en maar rammen met die hamer. Ik moet zeggen..het werkte razendsnel. Overigens moet je dat mes denk ik wel dan als CB mes bombaderen.
Daisha schreef: Wat ook wil helpen is om het mes wat je gebruikt tijdens het snijden af en toe onder warm (niet heet) water te houden. En inderdaad, een gewoon glas mes (demi-chef) werkt beter dan een kartelmes.
Ga het ook nog eens proberen met een boomzaagje, werkt goed bij keiharde takken dus moet denk ik bij CB ook wel lukken. Natuurlijk wel een NIEUW zaagje![]()