jeanne schreef: hahahahahaahanormaal lukt dat altijd, maar nu is mijn hart te hard bevroren
bekend probleem
ik laat die hartjes ook altijd op de betonnen garagevloer stuiteren in de hoop dat er een paar loslaten
Moderator: Lizzy
jeanne schreef: hahahahahaahanormaal lukt dat altijd, maar nu is mijn hart te hard bevroren
bekend probleem
ik laat die hartjes ook altijd op de betonnen garagevloer stuiteren in de hoop dat er een paar loslaten
Unique schreef: Kun je niet op 1 hoog gaan staan en dan uit het raam gooien .Wel de auto wegzetten hè.Ja, aan één kant van het huis valt hij dan in de vijver en aan de andere kant op de tuinset
Jolly schreef: nou dan is het toch heel simpel, weg met die vijverTis wel harteloos hé, wat ik hier allemaal voor adviezen krijg 8)
ziggy schreef: Hoi Syl,Oke , bedankt ik ga het proberen
heb vandaag 12 kg. parelhoenkarkas gekocht, was ook diepgevroren. Heb eerst het verse, niet bevroren vlees geportioneerd en ingevroren. Tegen die tijd, +/- 2u. later, kan ik, de karkassen uit elkaar trekken om ze per 2 te wegen en porties van 500 gr. samen te stellen. Nadien worden de pakken terug ingevroren.
Heb nog nooit iets moeten goioien, kloppen of slaan.
Groet,
Vic.
Carlijn schreef: Ik weet niet of je een aanzetstaal hebt maar dat werkte altijd erg goed.Nee, heeft ze niet, ze doet het met een keukenschaar LOL.
De punt in een ruimte tussen de harten zetten en wrikken maar.
Angelique schreef:nee die staan gezellie in de vriezer
Nee, heeft ze niet, ze doet het met een keukenschaar LOL.
Maarre die krengen zullen onderhand toch wel ontdooit zijn