Malamoods schreef: Probiotica heb ik in huis, dus dan ga ik die zeker geven!Als je kip, parelhoen, eend en zalmkop geeft: geef je al meer dan genoeg en hoef je niet ook nog eens aan het konijn en kwartel!
Zalmkoppen gaan overigens wel goed. Parelhoenkarkas heeft hij gisteren voor het eerst gehad en ook die gaan rap en gretig naar binnen! Geen verteringsproblemen! Maar aan konijn en kwartel kan ik niet komen.... Weet iemand een adresje? Waar (bij wat voor soort winkel) verkopen ze die? Poelier?
Ik heb nu trouwens de nieuwe eend (nu met vleugel van een kilo per stuk) in de vriezer liggen (eerst had ik de karkasjes van 500 gr. per zakje). Kun je die een beetje makkelijk in 2en hakken met een eenvoudig keukenmes? Ik durf hem niet in 1 keer te geven, da's veel te veel in eens....
Rachel.
Ik knip die eendkarkassen trouwens met een keukenschaar van de AH (mijn steun en toeverlaat, die schaar, in barftijden ) en dat gaat als een eitje. Veel makkelijker dan met een keukenmes snijden. Bijltje werkt ook altijd lekker. Keukenmessen horen hier niet tot het barfgereedschap, moet ik eerlijk zeggen.