Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Gebruikersavatar
Door Mieke L.
#608623
Ik ben al tijden bezig om Skik sardientjes te laten eten. Heel dat gaat niet dat laat hij gewoon liggen.
Ik snij het in stukjes verwarm het iets en prak het door iets heen wat hij wel lekker vindt. Maar dan nog presteert hij het om er zoveel mogelijk omheen te eten.
Nu heb ik natuurlijk kleine Ramses erbij, en sinds een kleine twee weken de twee cavaliertjes van mijn zus.
Bij het eten gaat het er nogal fel aan toe met die vier boenders.
Nu heb net twee flinke sardientjes ontdooit en de heren ieder een halve gegeven. Nou, Skik heeft nog nooit zo snel iets naar binnen gewerkt! Ook de kleine wist er wel raad mee en de twee loge's die normaal KVV eten hebben lekker gesmikkeld.
Nou ik hoop dat het niet een eenmalige aktie van Skik was maar dat hij nu wel van de sardientjes blijft eten. En ik zal mijn zus vertellen dat haar hondjes hun hand niet omdraaien voor een lekkere sardien ;D
Door nelb
#609032
Hier vreten ze praktisch alles en snel, want anders komt er wel iemand meehelpen. Sardientjes dat gaat, maar zalm is toch wel iets raars vinden ze. Ik was eerst ook bang dat ze er in zouden willen rollen (ik heb 2 ruby's die dooie vis heerlijk vinden om in te rollen), maar zalmkoppen worden niet gretig gegeten, er is er een die pakt het aan loopt ermee weg legt het neer in het gras en gaat er naast liggen waken.  ::) ::)
Ik vind het trouwens voor mezelf ook een vies zooitje (t moet in stukken), dus ze krijgen het niet elke week.
Nel
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door