Moderator: Lizzy
JR schreef: maar dat het snot wordt kan toch geen kwaad?als de voedingswaarde maar goed blijft,daar gaat het me meer om.Nou, als het echt snot wordt, dan wordt het volgens mij een nog viezere vieze kledder in je kefir.... En ik weet niet, maar dat lijkt me dan ook zonde voor je kefir?
JR schreef: oke dan niet
dan geef ik het van de week wel over zijn vlees,ik zal het wel een beetje fijn moeten maken he?kan dat gewoon in de keukenmachine?
JR schreef: ik heb geen vijzelKeukenmachien is ook goed. Tenminste, ik denk wel dat dat ook prima werkt. Beetje kneuzen moet moet spruitjes genoeg zijn.
JR schreef: ik heb geen vijzel2,50 euri bij de Action. voor een gietijzeren.
JR schreef: nu op dit moment?ga ik morgen even kijken!Ik was er vorige week vrijdag en toen stonden er in Wageningen nog een heleboel.
heb net mn kefir ontvangen en ga het nu in de melk doen....
JR schreef: nog even een vraag:hoelang moet je de kefir laten staan zeg maar?en kan dat gewoon op kamertemp?moet de pot afgesloten zijn of open?Hier kan je alles vinden over kefir:
Lizzy schreef: Ik vind dit veruit de prettigste Nederlandse site: http://www.solcon.nl/kemperman/kefir/index.htmlMisschien in de bieb zetten Lizzy ???
http://www.solcon.nl/kemperman/kefir/me ... iding.html