Moderator: Lizzy
Cin schreef: Hihi!Moet kunnen toch?
We hebben een interieurbouwbedrijf... ze zien me al aankomen met een schouderblad: Mag deze even op de zaagtafel? Moet in 50 srukjes gezaagd worden
Cin schreef: Ben trouwens nogmaals verbouwereerd doordat de slager om de hoek mij over NOG een psychologische drempel trok. Schoorvoetend gaf ik hem een papiertje met daarop de dingen die ik zou willen hebben (lam/kalf schouder/rug/nek/rib, kippennekken en karkassen) en hij zei meteen: geen probleem! Ik bestel wat dingetjes en je komt het dit weekend maar halen!:opfoei zo een wil ik er ook 8) ik durf het amper nog te vragen, ze kijken me aan of ik gek ben (ben ik natuurlijk ook wel een beetje
Nah!
Audrina schreef: Soms helpt het als je die kuikens eerst ff in een bak warm water legt voor je ze geeft.Ze waren echt goed ontdooid en op kamertemperatuur... Maar ik ga het vanavond proberen, niet geschoten is altijd mis
Lizzy schreef: Ik denk dat je de laatste stukjes van het overgebleven eendagskuiken ook even moet inknippen/stukjes moet knippen.Ik heb gewoon twee mutsen thuis