karin2 schreef: ik heb het allemaal gegeten en vind het allemaal heerlijk (hersenen gepaneerd en zwezerik met een wit sausje :Dlekkerrr
Moderator: Lizzy
karin2 schreef: ik heb het allemaal gegeten en vind het allemaal heerlijk (hersenen gepaneerd en zwezerik met een wit sausje :Dlekkerrr
karin2 schreef: ik heb het allemaal gegeten en vind het allemaal heerlijk (hersenen gepaneerd en zwezerik met een wit sausje :DlekkerrrBrrrr jij liever dan ik
karin2 schreef: ik heb het allemaal gegeten en vind het allemaal heerlijk (hersenen gepaneerd en zwezerik met een wit sausje :DlekkerrrIk ook hoor! Zwezerik maak ik nog wel eens zelf klaar, maar dan moet ik wel hartzwezerik hebben. Even door de bloem en dan bakken. Lekker hoor! Ik krijg er honger van :-)
Chris113 schreef: maar dan moet ik wel hartzwezerik hebben. .??? ??? Hart zwezerik ???
tieneke schreef: Bestaat dat echt?Een zwezerik bestaat uit twee stukken: hart- en keelzwezerik. Hartzwezerik is anders van structuur en veel lekkerder (voor als jullie het zelf eens willen proberen :-) )
202Spots schreef: ??? ??? Hart zwezerik ???euh zwezerik = zwezerik hoor
Chris113 schreef: Een zwezerik bestaat uit twee stukken: hart- en keelzwezerik. Hartzwezerik is anders van structuur en veel lekkerder (voor als jullie het zelf eens willen proberen :-) )ik gef je het voordeel van de twijfel
karin2 schreef: ik gef je het voordeel van de twijfelIk ben ook even aan 't ontleden gegaan, en ben er achter gekomen dat Chris113 gelijk heeft!
maak het ff voor ons klaar ,maar ik wil eerst de rauwe stukken zien en alle uitleg erbij .
ja ik ben dus ook zo'n mens dat eerst alles ontleed en het dan vervolgens toch opeet
karin2 schreef: euh zwezerik = zwezerik hoorEscargots zijn niet slijmerig hoor, ze laten een slijm spoor achter als ze zich voortbewegen maar ze slijmen niet als je ze kookt ik vind ze heerlijk, zeker als ze vers zijn, lekker met gesmolten knoflookboter
dus een soort klier (van jonge dieren ) daardoor zijn het ook KALFSzwezerikken en geen KOeizwezerikken
wat ze mij ooit hebben proberen wijs te maken hebben dat zwezerikken stierenkloten waren .pffff ik heb het die betweters niet eens WILLEN uitleggen
dory gaf een héle goeie uitleg daarovzr
en het is hélemaal niet vies !!
we eten toch ook slijmerige franse slakken ?? ?
maar ja escargots des bourgonge klinlt leuker hé
sylvia schreef: Escargots zijn niet slijmerig hoor, ze laten een slijm spoor achter als ze zich voortbewegen maar ze slijmen niet als je ze kookt ik vind ze heerlijk, zeker als ze vers zijn, lekker met gesmolten knoflookboterJa, met een stukje stokbrood. Wanneer mag ik komen eten?