Moderator: Lizzy
lyadh schreef: Graag wil ik toch nog een keer reageren.Jullie hebben allemaal goede ideeen geopperd Hebben we zaterdag een riblap gehaald!De structuur van de lap was zo dat er stevig vlees maar ook wat slapper hoe zeg je dat?vlees aan de lap zat.Biefstuk is stevig zal ik maar zeggen.MENEER AT EEN PAAR STUKJES STEVIG VLEES en dat zachtere weigerde hij >:(Ik heb gevraagd of hij wel een hond is.IK snap het echt niet meer Kvv eet hij met smaak.Is basil de enige KNEUS .Dit is toch niet normaal???Nee hoor troost je soms mutsen ze bij mij ook vanavond nog,ze vonden het stuk lamsrib te groot en keken er niet naar om.
Lupa schreef: je bent gekja dat zeggen er meer maar het doet niet zeer hoor
lyadh schreef: Ook nekken knip ik in stukken,malen gaat niet de molen die ik op marktplaats heb gekocht is te klein alles verstopt eenVIEZE BOEL.Soms word 't mes er verkeerd ingezet...en dan maalt het niet goed...probeer 't is om te draaien....
Lupa schreef: juist omdat ik werk met Lupa, geef ik dus geen wildMaar de wild waar je mee werkt heeft toch nog de veren en alles?
Lupa schreef: gelukkig apporteerd Lupa volledige cineese maltijden9sommige weten wat ik bedoel )Dat zijn mijn Flatcoatesvolgens mij nooit "in het wild" tegengekomen. Hooguit als ze thuis weer eens de koelkast plunderen als ik die vergeet op slot te doen. Om eerlijk te zijn vind ik er dan niets meer van terug.
Lupa schreef: een volledige cinese maaltijd te zijn 8)Hi hi, zeker geen honger meer gehad.