Ze verkopen wel kale botten, maar als je echt ribben wilt hebben, kun je misschien beter van te voren even bellen. Die dingen zijn razend populair, geloof ik
.
dank voor de tip, ik denk dat ik donderdag ga en zal dan woensdag even bellen.
Volgens mij is spiervlees redelijk mager, of zit er een mooie rand vet aan? Eventueel kun je, als je toch in Hoogvliet bent, ook een zak schapevetkorrels meenemen. Worden ze echt niet dikker van, als je mager spiervlees aanvult met wat vet.
Ik zorg er altijd voor dat ik spiervlees neem met vet eraan. En dat er geen 'mager spiervlees' op staat (ik koop van die schaaltje bij AH). Voor wat extra vet kan ik inderdaad iets van schapevetkorrels nemen.
Drie-vier keer per week spiervlees vind ik erg weinig. Naar mijn idee moeten RMB's de hoofdmaaltijd vormen, aangevuld met groenten, af en toe vervangen door orgaan/vis. Maar misschien dat uit je menu beter blijkt wat je dan nog meer geeft.
Ik was vergeten dat ik ook nog zo'n tweemaal per week complete verse voeding geef, daar zit ook spiervlees in. Maar waar het bij mij allemaal om gaat is dat ik (ook al vul ik het calcium aan) te weinig botten geef, vandaar ook dat hongergevoel bij Kit en die onvoldaanheid bij Poncho. Maar met alle tips die ik met dit topic heb gekregen ga ik deze week aan de slag. Ik heb het gevoel dat dit de wereld gaat schelen en dat ik niet nog een keer gedroogde snacks hoef te bestellen.
