heb een goeie tip gehad van mijn slager....zet pens onder water en dan blijft ie een 5 tal dagen zeker goed...en dan ruikt ie ook niet zo...
Linda
Moderator: Lizzy
rob schreef: heb een goeie tip gehad van mijn slager....zet pens onder water en dan blijft ie een 5 tal dagen zeker goed...en dan ruikt ie ook niet zo...maar ja dan spoel je wel heel veel van het goeie weg en dat is nu net niet de bedoeling. Als je echt goeie verse pens hebt dan valt de stank ook wel mee, ja het ruikt nooit naar roosjes maar oke. Bij mij is trouwens de grens bij pens in de koelkas, daar begin ik echt niet aan.
Linda
Nelly schreef: Och, als je zelf al eens pens gegeten hebt....ja gatver herinner me er niet aan trips au tomaat![]()
Nelly schreef: Ikke ook zoiets, in Italie. Zat die van jou ook in zo'n blikkie? vond het trouwens niet eens echt vies, om eerlijk te zijn.Ja zat in een frans blikje en ik vond het smerig
Lupa schreef: ik vind pens ook niet stnken maar Hans gaat er van kokhalsenWat zijn die mannen soms toch watjes he![]()
![]()