Lizzy schreef:
Ik koop al vrij lange tijd dikbevleesde ribben bij de Islamitische slager en die zijn onwijs zacht. Nooit problemen.
Daar ben ik de laatste keer ook geweest.
En ze wáren ook zacht, de meeste wel.
Dat moet ook gezegd !
Maar er zat één serie tussen, die was werkelijk knoer-hard.
Het waren gelukkig maar 3 stuks (drie keer 600 gram, zo waren ze gezaagd).
En die waren écht hard, hoor.
Ik kwam er zelf niet eens doorheen toen ik hakte.
Nou, toen heb ik het vlees eraf gehaald.
En de rest maar weg gesmeten.
Want ik had al genoeg problemen gehad met die zgn. lamsribben die ik hier in de buurt bij de islamiet haalde.
Roefus werd er echt ziek van.
En Geer: allicht koop ook ik ze voor 'mensen-consumptie'.
Ik zou niet eens weten waar ik het vandaan moet halen, als het daar niet voor zou zijn.
Ik heb in het begin 7 euro voor een kilo betaalt....en ze uiteindelijk in de kliko gegooid.
Want ik wil geeneens dat mijn hond er risico door loopt.
Ik houd zielsveel van dat beest.