Lizzy schreef:
Je zou denken "lam is lam" maar de ribben die ik voor 3,75 koop bevatten echt meer als 50% puur vlees (dus nog niet eens vet). Ik denk eerder dat dit 65% vlees is. En de stukken kan ik zo groot krijgen als ik zelf wil, want ik koop gewoon een halve ribbenkast en snij/hak mijn eigen porties. Maar ja, R'dam is voor jou niet echt dichtbij he....
Chips R'dam is te ver maar ik blijf doorzoeken wat wel haalbaar is voor ons.
Er zit geen vet aan dus wel puur vlees.
Ik bekijk altijd het vlees wat ik binnen krijg en pas daar dan ook de prijs op aan.
Vindt nl dat prijs/kwaliteit in verhouding moet staan. Valt het wat tegen dan verlaag ik de prijs zodat je niet bekocht bent.
Waarom? omdat behalve winkelier wij vooral veterinair denken en in het belang van het dier

ik liever een grote omloopsnelheid in kilo's vlees dan in kilo's brok verkoop.
Klant en dier zijn tevreden en kopen het liefst ook de andere dingen hier wat de omzet weer compenseert