Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

Door Minna
#787450
Geen idee, een vriendin van mij had een hond met tandproblemen maar zij ging er mee naar Wageningen...Bij een van mijn vroegere honden is ooit een tandoperatie gedaan in Coevorden, en ik was daar wel tevreden over maar dat is nu al een jaar of 7 of 8 geleden.
Tenminste, omdat je vraagt om een Da lijkt mij niet dat het voor jezelf is... ;D
Gebruikersavatar
Door Angelique
#787451
Minna schreef: Geen idee, een vriendin van mij had een hond met tandproblemen maar zij ging er mee naar Wageningen...Bij een van mijn vroegere honden is ooit een tandoperatie gedaan in Coevorden, en ik was daar wel tevreden over maar dat is nu al een jaar of 7 of 8 geleden.
Tenminste, omdat je vraagt om een Da lijkt mij niet dat het voor jezelf is... ;D
Neu, voor mezelf kijk ik wel in de GG ;D

Ik heb ondertussen even zitten zoeken en kwam wel een Hopmans in Roden tegen. Ken jij die toevallie?
Door tigger
#787457
Angelique schreef: Neu, voor mezelf kijk ik wel in de GG ;D

Ik heb ondertussen even zitten zoeken en kwam wel een Hopmans in Roden tegen. Ken jij die toevallie?

Is de vaste dierenartspraktijk van mijn hondjes, ben erg tevreden over ze. Ze doen veel in hun praktijk, maar of ze verstand hebben van tanden ed dat weet ik niet zeker.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#787465
Nou, echt hoogdravend superspecialistisch hoeft het ook niet te zijn. Bij de oudste ligt m1 en m2 aan diggels en er zitten nog stukken in die er dus niet vanzelf uitgaan en dat begint nu aardig te "ruiken".
Door Decibels
#787468
Angelique schreef: Vraag lijkt me duidelijk.
Wie weet er een da ergens rond Emmen die sjoegen heeft van tandjes ?
Kun je niet wat met je eigen DA + tandarts regelen? Jaren geleden had onze Seline een afgebroken achterste kies...samenwerking tussen DA en humane tandarts zorgde ervoor dat ze onder narcose bij de tandarts op de stoel mocht en die heeft het resterende stuk + de wortels verwijderd.
Gebruikersavatar
Door Angelique
#787473
Decibels schreef: Kun je niet wat met je eigen DA + tandarts regelen? Jaren geleden had onze Seline een afgebroken achterste kies...samenwerking tussen DA en humane tandarts zorgde ervoor dat ze onder narcose bij de tandarts op de stoel mocht en die heeft het resterende stuk + de wortels verwijderd.
Misschien zou dat wel mogelijk zijn, maar dan is Roden denk ik net zo simpel. Ik kan in ieder geval aan haar vragen of zij daar mogelijkheden in ziet.
Door Antonia
#787501
Veterinair tandheelkundigen:

Frans Knaak - Kliniek de Tweede Lijn in Wilhelminaoord
Valerie ten Braake - dierenkliniek Emmeloord te Emmeloord
en volgens mij de enige specialist:
Andries van Foreest - De Wagenrenk te Wageningen
Door ~Joke~
#787515
Angelique schreef: Misschien zou dat wel mogelijk zijn, maar dan is Roden denk ik net zo simpel. Ik kan in ieder geval aan haar vragen of zij daar mogelijkheden in ziet.
Voor een gebroken kies kun je prima in Roden terecht.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door