Vrijdag naar Mill geweest. 5 kilo eenden karkassen meegenomen. 'Zitten nog wel wat veertjes aan' zei Branco aan de telefoon. Kom ik thuis met al het vlees. Doe de doos open....... wordt ik aangestaard door 10 koppies van dooie eenden
Dat vond ik toch wel heel zielig hoor. Maar goed, niet kijken en invriezen die hap.
Morgen is de eerste keer dat mijn hond zo'n karkas zou krijgen. Maar ik heb 1 probleem. Een dag telt 2 maaltijden en 1 eend is ruim 500 gram. Dus zat voor 1 dag. Hoe krijg ik dat beest door midden???
Vandaag naar de huishoud winkel voor zo'n vleesbijltje, maar die dingen zijn hartstikke duur man! Ruim 100,-
Hoe doen jullie dat?
Enne, ik zit net te denken. Moet die eend niet eerst 10 dagen in de vriezer?
In dat geval heb ik ook nog wel een partijtje eendenekken liggen voor morgen. Stuk makkelijker. hihihi
Groetjes Marieke