Menu Lulya
35kg behoefte 2,0%
totaal 4900gr
1 week
50%:
Botten Kipkarkassen 500gr
Kalfsbeenderen 500gr
Zalmkoppen
15%Groentemix
(groene sla, komkommer, wortelen, sperzieboontjes, paprika, walnoten,spinazie, witte kool, boerenkool. andijvie, knoflook, appel)
15%Orgaan
7% pens 342 gr.
3% lever 147 gr
5% hart 245 gr.
(hart: schaap en rund)
lever: kip, rund of schelvis)
15%Overig:
Eieren 60gr
Kefir
Visolie
Lijnzaadolie
15%Spiervlees 500gr
Rundersnijlingen
Kopvlees (rund)
sardientjes
Maandag
Kipkarkas 350gr
Hart 250gr
1 ei
olie
Dinsdag
Kalfsbot 350gr
Lever 150gr
Groente 150gr
kefir
olie
Woensdag
Kipkarkas 350gr
Pens 250gr
Groente 300gr
1 ei
olie
Donderdag
Kipkarkas 350gr
Kopvlees 250gr
olie
Vrijdag Kipkarkas 350gr
Pens 250gr
Kefir
olie
Zaterdag
Zalm 350gr
Spiervlees 250gr
Groente 300gr
olie
Zondag
Kalfsbot 350gr.
Sardientjes 250gr.
1 ei
olie
Ik wil graag nog wat meer afwisseling in de vleessoorten, maar ben nog zoekende.
Misschien kan ik binnenkort aan geitenlammetjes komen en in het seizoen aan patrijs en hert...
Heeft het verder nog zin om kipkarkassen af te wisselen met braadkuiken en nekken. Of is dit een pot nat?
Doet het percentage gevogelte en ander vlees er eigenlijk nog toe?
Dit menu bevat erg veel kip. Maar daar kan ik dus het makkelijkst aankomen
groetjes,
Niekol