Ik kan hier qua botten in de buurt goed aan kip, eend en lam komen. Juta lust alleen geen eend, dus die andere twee blijven over. Is dat voldoende of hebben jullie nog tips over bot/vlees dat gemakkelijk verkrijgbaar is?
Orgaanvlees wordt nu voor mij gesneden en gemengd. 'Orgaanmix' bestaat dus uit verschillende dieren en verschillende organen.
Juta weegt zo'n 30 kg. en at 500 gr. AHV per dag. Aangezien ik haar nu echt wel aan de ondergrens van het slanke vind wil ik haar toch iets meer richting de 600 gr. per dag voeren.
Dag 1: 200 gr. kippennek, 140 gr. kippenvleugel, 200 gr. orgaanmix, 60 gr. restjes/aanvulling
Dag 2: 200 gr. lamsrib, 100 gr. kippennek, 200 gr. groentemix, 60 gr. restjes/aanvulling
Dag 3: 200 gr. orgaanmix, 100 gr. vis, 200 gr. groentemix, 60 gr. restjes/aanvulling
Dag 4: 500 gr. kipkarkas, 60 gr. restjes/aanvulling
Dag 5: 130 gr. lamsschouder, 200 gr. orgaanmix, 200 gr. groentemix, 60 gr. restjes/aanvulling
Dag 6: 500 gr. kipkarkas, 60 gr. restjes/aanvulling
Dag 7: 200 gr. lamsrib, 100 gr. vis, 200 gr. groentemix, 60 gr. restjes/aanvulling
Ik heb momenteel nogal kale botten volgens mij. Nu lees ik in andere topics wel eens dat mensen bijv. rundertartaar e.d. geven. Doe ik er verstandig aan de hoeveelheid bot te verminderen en extra vlees bij te geven? Zo ja, wat voor vlees kan ik daarvoor gebruiken?
En is de lamsschouder eigenlijk geschikt voor binnen de maaltijden?
Nogal veel vragen, hopenlijk willen jullie me erbij helpen.