Graag ter controle of het menu wel goed is.
Sybe weegt een 5 kilo en ik voer hem nog 3x/dag.
Ik ga uit van 8% van zijn lichaamsgewicht. Verder heb ik 30% vleesbotten aangehouden. (alhoewel ik niet weet of verse hele vis ondervleesbotten vallen, in dat geval is het hoger want ik heb het er niet bijgerekend!)
Maandag: 200gr GF mix + 200gr spiervlees
Dinsdag: 200 gr spiervlees + 200gr eend (of kwartel)
Woensdag: 200 GF mix + 100gr nier + 100gr spiervlees
Donderdag: 100gr verse vis + 200gr kippevleugel/karkas + 100gr spiervlees
Vrijdag: 200gr GF mix + 100gr hart + 100 gr lamsrib
Zaterdag: 100gr lever + 200gr eend/kwartel + 100gr spiervlees
Zondag: 200gr kippevleugel/karkas + 200gr verse vis
Note:
spiervlees = veelal rund of kalfs snijsels
Verse vis = sardien /makreel etc..
Valt hart nou onder spiervlees of orgaan? Ik heb het hier bij orgaan berekend maar eigenlijk is hart toch een spier???? ???
Ben benieuwd of ik het goed doe