Moderator: Lizzy
Lizzy schreef: Nee, je hoeft ze niet in te vriezen en de graten kun je laten zitten. Je kunt ze zo geven. Lekker makkelijkIk raak het spoor een beetje bijster,heb vanmiddag zitten zoeken op invriezen van vis en toen kwam ik een bericht tegen dat je wel degelijk alle vis eerst in moest vriezen.
margreet schreef: Ik raak het spoor een beetje bijster,heb vanmiddag zitten zoeken op invriezen van vis en toen kwam ik een bericht tegen dat je wel degelijk alle vis eerst in moest vriezen.Oh? Bij mijn weten adviseer ik om zoetwatervis altijd in te vriezen en zalm uit de pacific in te vriezen?
Je maakte alleen onderscheid tussen de diverse soorten vis,ik bedoel de tijd dat ze ingevroren moeten worden scheelde dus hè.
margreet schreef: Kabeljauw dus nog wel,want dat was mijn twijfel eigenlijkNee, ik heb nergens data op het Internet of boeken kunnen vinden dat andere zeevissen (zoals kabeljauw of makreel of wijting) eerst ingevroren moet worden.