Wat vinden jullie van dit menu?
Menu voor 2e week
3250 gram aan barf.
Zondag
500 gram AHV
300 gram Wildafsnijsel
Maandag
250 gram AHV
250 gram Groenteprutje met yoghurt, nootjes en knoflook.
1 Rauw ei
250 gram kippenhartjes
Dinsdag
250 gram AHV
500 gram kipkarkassen
5 minuten afkluiven van schapenbot met iets vlees
Woensdag
250 gram AHV
250 gram Groenteprutje met yoghurt, nootjes en knoflook.
500 gram Runder Pens
Donderdag
250 gram AHV
1 Rauw ei
300 gram Kalfsribben met veel vlees.
Vrijdag
250 gram AHV
250 gram Groenteprutje met yoghurt, nootjes en knoflook.
500 gram kipkarkassen
Zaterdag
250 gram AHV
1 Rauw ei
1 Makreel
250 gram runderpens.
Ik weet dat het nogal veel orgaanvlees en iets te weinig botten bevatten. Maar botten zijn zo ontzettend duur. (behalve kip dan)
Die kalfsribben kosten 6 euro de kilo, en dat wild 4 euro de kilo.