vandaag kalfsribben gekocht
doormidden gesneden maar
er zaten toch nog scherpe
randen aan is dit niet erg
als dat langs de ingewanden
gaat er zit wel veel vlees aan
[quote="mmj"]
vandaag kalfsribben gekocht
doormidden gesneden maar
er zaten toch nog scherpe
randen aan is dit niet erg
als dat langs de ingewanden
gaat er zit wel veel vlees aan
[/quote]
Het lijkt wel een Sinterklaasgedichtje
Ik zou wel oppassen met scherpe randen en uitsteeksels.
Waarom heb je het doormidden gesneden? Een kalfsrib is zacht bot als het tenminste rauw gegeven wordt. Het laatste stuk kijken ze hier niet meer naar om en dan gooi ik weg. Ik geef het altijd heel.
[quote="mmj"]
vandaag kalfsribben gekocht
doormidden gesneden maar
er zaten toch nog scherpe
randen aan is dit niet erg
als dat langs de ingewanden
gaat er zit wel veel vlees aan
[/quote]
Je hoeft niet heel de tijd
op enter te drukken
als je een paar woorden
hebt geschreven.
[quote="chrisje"]
Ik snij ze ook niet doormidden hoor.
[/quote]
Jouw hond heeft ook wat grotere kaken dan die van mmj. Hij/zij heef nl. een jack russel als ik het me goed herinner