pike schreef: ↑za 02 mar 2024, 19:17
Ik had ze ook al zien staan, die fazantenbouten. Maar ik weet niet goed of Ties daar al aan toe is.
Zelfde geldt voor hazenschouders/voorpoot. Het is toch wat harder spul. Ik denk dat dat nog te vroeg is.
En de lamsribben van Bandit, tja een jaartje geleden heb ik hier een vraag gedeponeerd over de hardheid daarvan, en uit de reacties heb ik toen afgeleid dat ze soms mooi zacht maar soms ook heel hard zijn. viewtopic.php?f=1&t=140104
En als ik bij Floris kijk, dan staat daar Bandit lamsribben en lamsbotten. En dan heb ik geen flauw idee wat dat dan voor botten zijn en hoe hard wel niet.
Het kan zijn dat ik geluk gehad heb, maar ik vond ze perfect. Ik heb namelijk ooit lang geleden lamsribben besteld bij Lotgering, nou dat was overduidelijk schaap. Groot, hard en ontzettend vet. Heb ik weggegooid. Nooit meer vond ik de zachte, veel kleinere lamsribben die ik ooit bij zoo natuurlijk in Amsterdam had gekocht. Tot deze van Bandit.
Maar ik zal ze eerst vaker moeten kopen om te weten of je altijd op goede kwaliteit kunt rekenen. Dat durf ik nu nog niet te zeggen.
De reeribben waar je in dat topic over praat, bedoel je ook van Bandit, of van Floris?
Want ik vond de lamsribben van Bandit veel zachter en met meer vlees, dan de reeribben van Floris.
Mag ik hier ook even iets anders vragen?
Wat moet ik verstaan onder runderknars? Welk deel is dat, en is dat zacht?