Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Charlie Angel schreef: ↑za 25 feb 2023, 20:04 Veel plezier Ronald.Een wienerschnitzel is toch geen varkensvlees?
Hier sla met wat aardappeltjes uit de oven en een Wiener schnitzel. Wij eten nauwelijks meer varkensvlees of aardappelen maar zo heel af en toe is het wel erg lekker.
El_Kato schreef: ↑do 13 apr 2023, 20:32 Vandaag dit gegeten met bulgur en paprika ipv tomaat - verder niets veranderd Het was heerlijkDat ziet er lekker uit zeg
https://frodenheng.lu/baked-feta-with-b ... -tomatoes/
El_Kato schreef: ↑za 30 mar 2024, 20:37 Ik moest even zoeken naar het topicLeuk gerecht! Weer een heel ander gebruik van boerenkool dan in de stamppot
Vandaag samen met mijn lief gekookt - doen we eigenlijk nooit maar hij is sinds een paar weken koken steeds leuker gaan vinden. Mede door een aantal mannelijke collega’s die ook enthousiast koken
We hebben ravioli’s gemaakt volgens dit recept - of naaaah net iets anders
https://deliciousmagazine.nl/recepten/q ... olpesto-2/
De burrata vervangen door buffel mozzarella. Die in blokjes gesneden en de boerenkool klaargemaakt volgens recept daar doorheen geroerd met nog extra wat chilivlokken en dat als vulling gebruikt.
De pesto ging niet helemaal goed. Ik had nog een stukje peccorino in de koelkast maar dat lag er al lang en was keihard. Ik dacht dat in stukken hakken en malen in het molentje van de staafmixer wel prima was. Het werd idd fijn maar bleef toch te hard/korrelig. Dat proefde ik pas toen het al in de pesto zat
Ik had er niet te veel vertrouwen in maar het eindresultaat was echt heerlijk Het is even een werkje maar echt de moeite waard!