En zou er wat op willen sturen naar mij?
Mijne hebben het invriezen niet overleefd en doen het niet meer.
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
tt-tjes schreef:Oh fijn. Ik heb die van mij ook op wilken starten maar de vriezer vonden ze niet fijn.Die van mij hebben in de koelkast gestaan, start vaak makkelijker op. Gaat goed komen!
constance.blokzijl schreef: Die van mij hebben in de koelkast gestaan, start vaak makkelijker op. Gaat goed komen!Ja koelkast gaat beter. Diepvries doe ik ook nooit meer. Dank je wel alvast.
tt-tjes schreef:Waterkefir ken ik niet. Is dat anders dan melkkefir (buiten het feit dat je water ipv melk gebruikt haha)Volgens mij werkt het op dezelfde manier als melkkefir. Ik heb koemelkallergie dus heb de water variant genomen. En die doet het erg goed dus heb elke keer wel roosjes over. Die gaan nu de ton in omdat ik er niks mee kan.
suzanne 1 schreef:
Volgens mij werkt het op dezelfde manier als melkkefir. Ik heb koemelkallergie dus heb de water variant genomen. En die doet het erg goed dus heb elke keer wel roosjes over. Die gaan nu de ton in omdat ik er niks mee kan.
tt-tjes schreef:En het werkt hetzelfde als de melkkefir? Anders wil ik die ook wel eens proberen (naast de melkkefir want die vind ik zelf erg lekker)Ik weet niet hoe melkkefir werkt maar waterkefir doe je in suikerwater met wat gedroogde vruchten....20gr kefirroosjes, 200ml water, 15 gr suiker en een gedroogde vijg oid (ik gebruik ongezwafelde rozijnen). Dat 2 dagen laten staan en dan is het klaar. De roosjes zeef je eruit en gebruik je weer opnieuw.
Nelleke43 schreef:Tuurlijk mag dat. Ik moet even kijken wat de verzendkosten zijn (kan gewoon in een envelop) en als dat dan overgemaakt kan worden dan stuur ik ze op.
Nelleke43 schreef:Fijn. Heb je mijn email?Ik heb geen email van je, zal je een pb sturen. Morgen is deze batch klaar en kan ik de overige roosjes opsturen. Ik verwacht dat dat zo'n 20 gram is.
Stuur je me dan gegevens zodat ik de kosten aan je kan overmaken?