Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door Lil
#3230784
Tja, wij hebben nu echt een vreselijke week vakantie achter de rug. Jones is continu op de laptop aan het zoeken hoe je dat doet verhuizen van Limboland naar Drenthe. Wat een mega groene provincie en wat mogen de honden op veel (hele grote!) plekken los! :D :D :D :D :D

En wat kom je er weinig volk tegen. In een week tijd 2x 1 mens met 1 hond, verder helemaal niemand.... :D :D :D :D

Gut als ik er een goede baan zou vinden en het betaalbaar zou zijn met verkoop woning en zo zou ik er serieus over nadenken. Wat was het er ongelooflijk geweldig mooi en elke dag gewoon gedurende een half uur of zo een Jones los kunnen lopen. Dat lukt hier nergens. Hij was dan ook helemaal zen en happy. Het enige dat van mij niet hoefde waren die hele vele dazenbeten. Maar goed weer wat geleerd: nooit door begrazingsgebied lopen. :P :biggrin2:
Gebruikersavatar
Door Angelique
#3230786
Dazen zitten overal, dqt hoort weer bij "dat groene" maar wat let je, hou lekker de vacatures in de gaten. Niet geschoten altijd mis.
Door Lil
#3230787
Angelique schreef:Dazen zitten overal, dqt hoort weer bij "dat groene" maar wat let je, hou lekker de vacatures in de gaten. Niet geschoten altijd mis.

o ja hiero ook dazen!!! alleen weet ik waar ze zitten en kom ik daar dus niet :P
Door hannabelgje
#3230790
Vorig weekend in de Noordoostpolder geweest, daar is het ook erg groen, maar daar zitten geen dazen. Was zalig wandelen zonder die krengen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Door Lil
#3230792
hannabelgje schreef:Vorig weekend in de Noordoostpolder geweest, daar is het ook erg groen, maar daar zitten geen dazen. Was zalig wandelen zonder die krengen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Ooo die krengen zaten daar ook nergens. Alleen ergens halverwege een tocht die grotendeels door begrazingsgebied liep. Tja had ik kunnen verwachten met wilde koeien en paarden; alleen niet bij stilgestaan totdat ze mensenbloed roken hahaha.
Gebruikersavatar
Door Lazy Garfield
#3230825
Wat leuk voor jullie dat je het zo naar de zin hebt gehad! :) Ik woon al 35 jaar op de veluwe.
Ben nu gepensioneerd en loop iedere dag ruim 10 kilometer door met name het Zandenbos in Nunspeet, kom zelden iemand tegen en realiseer me iedere dag dat ik bevoorrecht ben. Dat is grotendeels losloopgebied.
Door Lil
#3230828
Lazy Garfield schreef:Wat leuk voor jullie dat je het zo naar de zin hebt gehad! :) Ik woon al 35 jaar op de veluwe.
Ben nu gepensioneerd en loop iedere dag ruim 10 kilometer door met name het Zandenbos in Nunspeet, kom zelden iemand tegen en realiseer me iedere dag dat ik bevoorrecht ben. Dat is grotendeels losloopgebied.
Dat is dichter bij huis ;D

Je moet de plekjes dus maar weten, want als ik op de veluwe kom.... daar loop je over de hoofden.
Gebruikersavatar
Door Lazy Garfield
#3230837
Lil schreef:Dat is dichter bij huis ;D

Je moet de plekjes dus maar weten, want als ik op de veluwe kom.... daar loop je over de hoofden.
Ik weet niet waar je komt, is hier altijd erg rustig!
Gebruikersavatar
Door constance.blokzijl
#3230838
Heerlijk kan Nederland toch zijn he! En in Nederland vind je ook zo heerlijk veel variëteit vind ik, bos, heide of strand.

Ik woon in de stad, maar met een kwartiertje rijden ben ik in het bos, maakt niet uit welke windrichting ik kies. Ik sta o.a. met een kwartier op de Veluwe, of het Staphorsterbos. De meeste plekjes kom ik ook zelden iemand tegen, heerlijk!
Daarnaast heb ik ook voordeel nu met kleine Harry dat het socialiseren makkelijk gaat, ik ben ook zo in de stad met hem!
Ideale combi dus voor mij
Gebruikersavatar
Door Radja
#3230853
Maart 2013 zijn we met Radja een lang weekend in Drenthe geweest en wat jij beschrijft over oneindig losloopgebied en geen mens tegenkomen,was ook onze indruk! Het was daar heerlijk genieten voor baasjes en Radja!Het wordt ook prima aangegeven,zowel op internet( loslopgebiedenkaarten)als bij het gebied,wanneer het losloopgebied is! Ik kan me zo goed voorstellen dat Jones nu op internet zit om daar voor jullie een geschikte woning te zoeken. Misschien gaat het hem wel lukken :biggrin2:
Door Siberienne
#3231053
Dat geldt voor Limburg blijkbaar ook: hier is het super rustig, dat je moet weten waar.... Op sommige (vaste) plekjes kunnen zelfs mijn meneren soms los (fervente jagers, dus met beleid) en behalve wat vaste collega hondenwandelaars uit het dorp kom ik zelden andere honden tegen. Ik heb weleens bijgehouden en ik schat dat ik 80% van de wandelingen geen hond tegen kom... en dan loop ik niet op extreme tijden & altijd in het groen.

Dus als ik je kan helpen met tips ? Is net ten zuiden van Venlo te berijden voor je?
Door Lil
#3231074
Siberienne schreef:Dat geldt voor Limburg blijkbaar ook: hier is het super rustig, dat je moet weten waar.... Op sommige (vaste) plekjes kunnen zelfs mijn meneren soms los (fervente jagers, dus met beleid) en behalve wat vaste collega hondenwandelaars uit het dorp kom ik zelden andere honden tegen. Ik heb weleens bijgehouden en ik schat dat ik 80% van de wandelingen geen hond tegen kom... en dan loop ik niet op extreme tijden & altijd in het groen.

Dus als ik je kan helpen met tips ? Is net ten zuiden van Venlo te berijden voor je?
Ik zit ter hoogte van Maastricht hahaha. Probleem is niet de drukte. Ik kom niet veel mensen tegen. Probleem is dat ik door de holle wegen en heuvels nergens goed uitzicht heb en als ik dat eens heb staan er overal dieren in de wei hihi. Ik had een mooie plek waar Jones los kon, maar ben daar op een zeer zeer akelige manier weggepest. Blijven nu helaas aanlijn plekken over. En ga ik in weekend en op mijn thuiswerkdag wat verder weg om ze los te laten.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door