Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3168472
Wij zijn een weekje op vakantie geweest in het Drents-Friese Wold. Prachtige omgeving, heerlijk gewandeld, maar....... geen plek in de vriezer voor barf. Alleen een mini-vriesvakje, en met 2,5 kilo vlees per dag schiet dat niet op. Voor de eerste 2 dagen wel goeie kvv meegenomen, maar daarna 5 dagen Smuldier van de appie. Wel met verse groenten en 2x een eitje en 2x een sardientje, maar toch.

Dus heb ik net een 4**** maaltijd gemaakt met parelhoenkarkas, kalkoenhartjes, hertenvlees en paardenvlees. Extra veel, want ze waren allemaal wat magertjes na deze week (te veel gewandeld??). Dat ging er heel vlot in! Fijn om weer thuis te zijn!

Afbeelding

Dali eet zo snel, daar kan je geen foto van maken. Die is alweer in de bak-uitlik-fase. Die anti-schrokbak werkt ook alleen voor het rauwe ei en de kvv en het ultra-lange uitlikken, waardoor hij de rest van de honden met rust laat. Dus hij werkt wat dat betreft wel degelijk.

Afbeelding

Dunya geniet
Afbeelding

Milou ook
Afbeelding

en Raul ook - kurkuma is ernaast gevallen, maar later ook nog opgegeten.
Afbeelding
#3168619
[quote="smulpaap"]
Als ze hier meer gedaan hebben dan anders krijgen ze altijd meer eten
Als het koud is , of op vakantie idem
[/quote]

Ze hebben ook allemaal een iets grotere portie gekregen tijdens de vakantie, maar toch zie ik ietsje meer ribben. Geeft niks, over een week is dat weer weg.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door