Ben een beetje van de paleo recepten tegenwoordig maar loop tegen het volgende aan, heb een heerlijk receptje gevonden waar 100gr geschaafde rode kool in moet. Wat doen jullie met de rest van de kool? Een paar dagen achter elkaar kool knagen lijkt me niet goed voor de luchtkwaliteit in huis
Volgens mij mogen de honden wel kool maar een klein beetje maar ook dan heb ik angst voor de luchtkwaliteit
Kan ik het rauw, geschaafd invriezen? Is het dan nog lekker als ik het een volgende keer in een salade wil verwerken?
En nogeen vraagje
Wat zijn jullie lekkerste stoofrecepten? Heb een prachtige gietijzeren stoofpan en er al verschillende stoofgerechten in gemaakt maar nooit helemaal super lekker. Soms was de smaak niet je van het maar vaker vind ik het vlees niet zo lekker. Taai of taaiig en de smaak er niet lekker ingetrokken. Heb al verschillende manieren geprobeerd, insmeren met mosterd en in gedeeltes aanbakken enz. Ik weet ook niet zo goed welk vlees ik het beste kan pakken. Een randje vet is juist goed zeggen ze maar bij mij smelt het nooit wegen ik vind dat zo vies als ik dat in mijn mond heb…
Hoor heel graag wat jullie succes recepten met vlees of vega zijn
Lamsvlees vinden we beide niet lekker en we zijn ook geen grote visliefhebbers maar verders geen beperkingen