Sorry voor het zoveelste topic hier over..
Ik ben aan het kijken of het gaat lukken om volledig op Barf over te gaan. Ben het gedoe met KVV nu eigenlijk al zat.. Ik woon alleen niet bepaald centraal (Leeuwarden) en wil niet elke maand stad en land aflopen om een menu samen te stellen daarnaast heb ik net een nieuwe vriezer gekocht maar deze is helaas niet zo groot. (Mn eigen schuld) dus ik moet even passen en meten.
Aan karkassen en nekken kan ik wel vrij makkelijk komen, alleen is dit dan voornamelijk eend, kip, kalkoen of een kompleet konijn. Is dit qua afwisseling voldoende?
Mn grootste euvel zit denk ik in het spiervlees. Valt kiezebrink gemalen rundvlees, hertenvlees, hazenvlees onder puur spiervlees? Er staat namelijk bij dat het gemalen vlees is, geen mix of iets dergelijks.
Mocht ik dit namelijk als spiervlees kunnen gebruiken, dan wordt het samenstellen voor mij een stuk makkelijker.
Orgaan, vis en eventueel wat groente is geen probleem om makkelijk aan te komen.
Alleen nog een vraag over vis; wat vervangt het in je menu? Of doe je gewoon 1 dag bijvoorbeeld vis en hoeveel zou je dan geven? Je kunt gewoon zalm geven, maar ook zalmlijf, dan veranderd het weer lijkt me?
Hopelijk is het wat te begrijpen