Als nieuwbakken BARFer ben ik nog mijn weg aan het zoeken hoe ik het gemakkelijkst porties maak. Ik heb een hond, en die heeft ook nog een speciaal dieet. Ik heb een kleine keuken en weinig tijd. Komt bij dat in dit huishouden iemand woont die verstandelijk beperkt is. Het moet dus "panklaar" aangeleverd worden. Een zakje per maaltijd.
Ik heb nu per soort vlees en per maaltijd een zakje gemaakt, en daarna de uit de verschillende zakjes een maaltijdzak samengesteld. Voordeel: ik kon het onderbreken als mijn hulp nodig was. Het paste op mijn kleine aanrecht. Het vlees bleef zoveel mogelijk gevroren. Maar het was ongelovelijk veel werk!! En dan heb ik het nog niet over de vele plastic zakjes die dit kost. Ook niet zo tof voor het milieu. Hoe maken jullie van diepgevroren vlees kant en klare menu's? Dus: Hoe gaan jullie te werk vanaf het moment dat het vlees bezorgd wordt, en dat het uiteindelijk als maaltijd in de vriezer ligt?
Dankjewel!