Hoi Iedereen,
Nu heb ik al wat mooie vleesjes en heb ik een poging gedaan om menu's samen te stellen.
Graag jullie meningen of ik goed begin.
Het zijn al 9 menu's als ik meer soorten heb zal er meer variatie komen.
De 10 % rest zal groente en fruit worden, ik moet nog even een goed adresje zien te vinden waar ik dit kan halen.
De 15% is orgaan en zal een beetje 50/50 worden.
Ook een vraagje: Vallen kippenmagen ook onder de pens?
50% Geitenvlees met been
25% Geitenvlees
15% Lamstong/Runderhart
10% Rest
50% Runderstrot
25% Kipsnippers
15% Lamspens/ Kiporgaan
10% Rest
50% Eendenkarkas
25% Rundvlees
15% Runderpens/ Konijn orgaanmix
10% Rest
50% Botmix Kip/Eend
25% Paardenvlees
15% Lamspens/ rundorgaan
10% Rest
50% Kipkarkas
25% Geitenvlees
15% Lamspens/ Lever lam/geit
10% Rest
50% Lamstaart
25% Kipsnippers
15% Runderpens/ runderhart
10% Rest
50% Konijn(goed bevleesd) /Kipkarkas
25% Geitenvlees
15% Konijn orgaanmix/ Lamstong
10% Rest
50% Zalmkoppen
25% Rundvlees
15% Runderpens/ rundernier
10% Rest
50% Kipkarkas
25% Paardenvlees
15% Lamspens/ Kiporgaan
10% Rest