Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

Door millyckk
#2362339
Heb een vrieskist van 1.60 lang, gisteren heb ik daar ongeveer 30 kilo vers vlees in gekiept en hem op de hoogste stand gezet. Nu brandt nog steeds het alarmlampje en de termometer geeft aan dat hij nu -9 is :-\ Het vlees voelt wel bevroren aan...

Zijn er richtlijnen hoeveel je per keer in kunt vriezen?
Door mary-jane
#2362377
Oew ik zou het niet weten. Ik heb een 200 liter vriezer voor de helft gevuld
En op de hoogste stand op quick freeze was het de volgende ochtend -25 gr
Mijn 2 vriezers staan nu op eco stand en zijn beide -16 gr.

Weet eigenlijk niet eens hoe koud ze moeten zijn.
Gebruikersavatar
Door pearlsofpassion
#2363744
Hoeveel je vriezer aankan om vers in te vriezen moet ergens in de handleiding staan. Het is vriezerspecifiek. Er staat normaal bij hoeveel kg hij per 24 kan invriezen.
Hangt er ook vanaf of je een snelvriesstand hebt of niet.
Door millyckk
#2364855
Ik heb helaas geen handleiding, heb hem tweede hands gekocht. Heb wel een "superstand" , die had ik aanstaan. Inmiddels is alles weer onder controle en ik verdenk de hele runderpens die ik er ook  in had gemikt, ervan dat die het invriezen heeft bemoeilijkt.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door