Hallo wat vinden jullie van dit menu voor mijn labje?
Maandag: halve runderstrot 250-300 gr paardenhart 80-100 gram een stukje kalfsrib150-200 Gr.
Dinsdag: Eendenekken 400 gr met eendehartjes 75 gram en een of twee levertjes 25-50 gram
Woensdag: tammenga geit KVV 500 gram + 100 gram groentemix
Donderdag: tammenga paard KVV 500 gram + 100 gram mix van haring en eendagskuiken ( zelf gemalen anderes hoefde meneer ze niet... )
Vrijdag: tammenga lam KVV 500 gram + een ei
Zaterdag: zalmmix van kiezebrink 250 Gr. met rundvlees van smuldier 400 gr
Zondag: kiezebrink fazantmix met een stuk lamspens of een mengeling van smuldier kip en pens 400 gram
Regelmatig krijgt meneer in zijn kong gepureerd fruit met yoghurt en iedere dag een klein kopje karnemelk en biofood knoflook bonbons.