Hallo allemaal,
Ik heb even een aantal vragen i.v.m. mijn eindpresentatie voor de IDTE (International Dog Trainer Education) volgende maand over rauw voeren.
-Kunnen we nog steeds stellen dat er 3 manieren van samenstellen zijn, namelijk volgens Billinghurst, Lonsdale en Eliasen? of is dit in de praktijk naar elkaar toe aan het verschuiven?
-Als mensen 1/3de rauw vlees, 1/3de groenten (gekookt of gepureerd), en 1/3de rijst/pasta voeren wat missen ze dan in hun dieet?
-Het basis deeg van brokken (zie het artikel over commerciële voeding op mijn site) Voldoet in Amerika biina nergens aan en bevat de 5 D's (Dead, Diseased, Dying, Disabeld, Drugged). De regels schijnen in Europa veel beter (strenger) te zijn over de inhoud van diervoeding, bijv. geen met kanker besmet vlees... Maar de regel is dat de inhoud van het basisdeeg niet vermeld/getest hoeft te worden, alleen wat ze hier aan toevoegen... dus gebruikt Iams of Proplan voor Nederland het zelfde basisdeeg als Amerika?! want dan heb ik nog wat feitjes voor de Nederlandse "brokken" consument