Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot de gezondheid. Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Moderator: Lizzy

#2105447
Net een alarmerend telefoontje gehad. Even een balletje gooien en daardoor maakte de whippet een rare draai en was toen meteen aan de achterkant verlamd, grote paniek. De dierarts heeft een spuit gegeven om zwellingen tegen te gaan en iets met van anti biotitca. Vanmorgen worden er foto's gemaakt. Het lijkt erop dat er nog enige reflex in zijn ene achterpoot zit. Weet iemand een goede dierenarts of iemand dit ook wel eens meegemaakt?
#2105455
ik heb het eens meegemaakt met een hond die aangereden werd door een auto.
Mankeerde verder niks en was door de zwelling in het ruggemerg verlamd.
Inderdaad spuit tegen de zwelling gehad en na een paar dagen kwam het weer goed.
Heel vreemd om mee te maken dat ze dan ook ineens weer binnen een uur
kunnen lopen en zindelijk zijn, hoe logisch dat ook is.
Hopelijk gaat dat met de whippet ook zo.
#2105458
1eboa schreef: Net een alarmerend telefoontje gehad. Even een balletje gooien en daardoor maakte de whippet een rare draai en was toen meteen aan de achterkant verlamd, grote paniek. De dierarts heeft een spuit gegeven om zwellingen tegen te gaan en iets met van anti biotitca. Vanmorgen worden er foto's gemaakt. Het lijkt erop dat er nog enige reflex in zijn ene achterpoot zit. Weet iemand een goede dierenarts of iemand dit ook wel eens meegemaakt?
Hij kan beter prednison inspuiten..... (ik denk ook dat hij dat gedaan heeft hoor). Dat is wel de eerste juiste actie. Ik heb dit dus eerder meegemaakt met mijn hond Whoofer. Ik zou naar een orthopedisch specialist gaan. Waar wonen deze mensen in de buurt? En alvast Puur Hernia gaan geven.
 Terug naar “Vragen en Problemen over gezondheid”

Barfplaats wordt gesponsord door