Moderator: Lizzy
Minhie schreef: Ik heb net van de visboer een hele tas met haringafval gegeven.Als het het afval is van zoute haringen, dan zou ik dat niet geven. Die zout zit erin, dus dat spoel je er niet even af helaas.
Mijn vraag is, kan ik dit gewoon geven?
Moet ik het in water weken vanwege zout? (ik weet niet, het is voor menselijke consumptie)
Graat en staart zit er nog aan, kan ik het zo geven of kan ik beter de koppen erafhalen?
Alleen de kop telt als volledig toch? Maar met graat en staart?
Hopelijk geeft iemand snel antwoord zodat ik die zooi in de vriezer kan stoppen
Minhie schreef: .. ik weet niet of het gezout is of gewoon.. ???Dan proef je even
Angelique schreef: Dan proef je evenHmm .... zou ik? Nee die rode oogjes staan me toch niet zo aan 8)
TMG1961 schreef: gewoon even de visboer vragen of het van verse of gepekelde (zoute) haring afkomt.Heb ik gedaan, het was gepekeld. Dus het is de kliko in helaas.
Minhie schreef: Heb ik gedaan, het was gepekeld. Dus het is de kliko in helaas.