Ik ben bezig om het menu van onze pup die van het weekend komt te maken.
Dit menu is voor de eerste 12 weken daarna verhuizen we naar groningen dus hoe het menu dan is hangt af van waar allemaal goed aan te komen is daar.
Dit is wat ik tot nu toe heb ik hoor het graag als jullie aanvullingen hebben.
Biggy, 16 weken, ongeveer 20 kilo, groeit uit tot 70 cm.
Vleesbot 50% (3500 gr)
Spiervlees 25% (1750 gr)
Maag/Hart/Pens 10% (700 gr)
Lever 3% (200 gr)
Nier 2% (150 gr)
Vis 5% (350 gr)
Groente 5% (350 gr)
Maandag: 500gr kipkarkas, 250gr reevlees, 200gr kippenmaag, 50gr groente
Dinsdag: 500gr kipkarkas, 250gr kalkoenvlees, 200gr hertenhart, 50gr groente
woensdag: 500gr kipkarkas, 250gr hertenvlees, 200gr runderpens, 50gr groente
Donderdag: 500gr kipkarkas, 250gr reevlees, 200gr runderlever, 50gr groente
Vrijdag: 500gr kipkarkas, 250gr kalkoenvlees, 150gr konijnennier, 50gr sardientjes, 50gr groente
Zaterdag: 500gr kipkarkas, 250gr Hertenvlees, 100gr pens, 100gr sardientjes, 50gr groente
Zondag: 500gr kipkarkas, 250gr reevlees, 200gr sardientjes, 50gr groente
Runderribben en runderborstbeen zijn overgens toch te hard om als vleesbot te voeren?