Mijn eerste samengestelde menu, dus ik hoop dat er een paar forummers zo lief willen zijn om met mij mee te kijken.
Sem is rond de 38 kilo en ben uitgegaan van 2% van het lichaamsgewicht. Hij heeft het afgelopen jaar op KVV gestaan.
Rauwe vleesbotten (50%) 2685 gram
Spiervlees (20%) 1074 gram
Orgaanvlees (20%) 1074 gram
Rauwe groenten (5%) 268 gram
Vis (5%) 268 gram
Totaal 5369 gram
6x vleesbot 447 gram
3x spiervlees 358 gram
3x orgaanvlees 358 gram
3x groenten 89 gram
1x vis 268 gram
ma vasten
di kipkarkas 447g kalkoenvlees 358g
wo eendenkarkas 447g runderpens 358g
do hertennek 447g runderspiervlees 358g groentemix 89g
vrij kipkarkas 447g schapenlong 358g yoghurt 89g
zat eendenkarkas 447g hertenvlees 358g 1 ei
zon hertennek 447g rundernier 358g makreel 268g
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Uiteraard sta ik geheel open voor commentaar/toevoegingen.
Groeten, Maurice