Omdat ze maar 1 dag (of zelfs korter) nodig heeft om de vleugel op te eten verdeeld over de dag of minder, vroeg ik me af of ik het vlees in een glazen schaal met deksel erop in de keuken buiten de koelkast kan laten staan. Want voor 1 dag blijft het toch wel goed of is het risico toch te groot omdat het rauw is?
Deze vraag geldt eigenlijk voor alles rauw en het vlees van oa het merk Barf.
Ik neem ook aan dat bv rauwe kip, in stukjes gesneden en Au bain-marie opgewarmd niet meer in de koelkast bewaard mag worden, wanneer niet alles gegeten wordt of is dit een verkeerd idee.
Het mag dan wel op het aanrecht in een glazen schaal afgedekt bewaard blijven natuurlijk 1 dag?
Anderen merkten op dat ik veel te voorzichtig met haar omga en een poes meer kan hebben dan ik besef. Dat ze in andere landen maar moeten eten wat ze vinden en zelfs uit bv vuilniszakken moeten eten en nog levend rondlopen, wel mager maar toch levend.