Bedankt voor jullie antwoorden.
Anne, dat van die markthallen is een goede tip en lijkt me erg leuk om daar te stuinen.
Ik heb de spaanse barftermen al uitgeprint; die ga ik maar uit mijn hoofd leren, want ik spreek zelf geen woord spaans.
Lizzy, ik heb een Bomann droger en heb hier ergens gelezen dat de temperatuur tot 70 graden kan stijgen.
Daarom dacht ik speciaal aan eendennekken, omdat die voornamelijk uit vlees + kraakbeen bestaan.
Dat splintert toch niet als het gedroogd wordt?
Ik zag bij de DA dat ze gedroogde kalfsribben van Carnivoer had.
Zou dat misschien ook nog wat zijn? Die zijn wel op de juiste temperatuur gedroogd.
Ik ben wel benieuwd of en hoeveel van de wateroplosbare vitaminen verdwijnen.
Weet iemand dat misschien?
Aan de andere kant, als het niet al te moeilijk is om het vers te kopen in Spanje, dan ga ik het natuurlijk niet allemaal drogen en meeslepen.
Misschien een klein beetje voor noodgeval.
Peggy, ik heb kort geleden 5 kg eendenvoetjes gedroogd.
Die zijn bestemd als snack, daar krijgt Norah er elke morgen eentje van, maar twee kan natuurlijk ook wel. :yes:
Meike en Daisy, jullie ook veel plezier op jullie zoektocht naar barfspul in Spanje.