Hier kun je al je vragen en problemen kwijt met betrekking tot alternatieve geneeswijzen (homeopathie, acupunctuur, bach-bloesems, etc.)

Moderator: Lizzy

Door janenjessica
#1774734
laat ik me eigen eerst even voorstellen ik ben jan en me vrouw is jessica wij wonen in fijnaart en hebben een amstaff van 2 jaar het is een reu van ongeveer 39 kilo en komt uit budapest wij hebben hem overgenomen van mensen die hem hadden laten overkomen.

na 2 dagen zaten we al bij de dierenarts hij had een longvirus en had koorts,dus dat begon al goed.
tijdje goed gegaan met hem tot hij rond de 8 maanden werd toen begon het met z'n ogen die raakte onstoken en hij had er heel veel jeuk aan en krabte zich eigen helemaal open wij naar de dierenarts en kreeg een spuit en zalf mee dat ging de eerste tijd goed tot het voorjaar en begon het weer opnieuw.

nu hebben we een andere dierenarts in roosendaal die zou een huidspecialist zijn
nu daar 3x te zijn geweest en 700 euro lichter te zijn heeft ie nog last van zijn ogen die jeuken en heeft zwarte randen op z'n oren. we hebben een voedselallergie test gehad hij eet alleen maar bibi en dat was het niet dus dus dan de hond maar prednison en antibiotica gegeven op voorschrijven van de arts.

maar dat had niet veel geholpen hij was een week van de jeuk af maar tijdens het gebruik van de pridnison begon de jeuk weer en werd het erger dan ooit,hij krabte meer dan ooit en z'n ogen lagen helemaal open en raakte onstoken, weer naar roosendaal en kreeg 2 antibiotica kuren mee al met al loopt ie nou 3 maanden achtereen op de antibiotica en het is niet geholpen.

ik wil eigenlijk stoppen met de antibiotica en met deze dierenarts en wil homeopatische middelen gaan gebruiken misschien kan iemand van jullie mij vertellen met welke ik het beste kan beginnen

ohja we hebben hem al laten testen op leishmania en dat was het ook niet 
   
Door Lizzy
#1774773
Allereerst welkom op Barfplaats!

Oei. Dit is een heel serieus groot probleem zeg! Als de AB niet helpt, zie ik eigenlijk niet in waarom je daarmee door moet gaan. Ik zou stoppen maar wel eerst in overleg met een holistisch DA. Ik denk dat je er inderdaad goed aan doet, om met deze DA nu te stoppen want dat gaat je niet verder helpen. Maar ik denk dat het probleem dermate serieus is, dat je je moet laten begeleiden door een holistisch DA.

Is hij eigenlijk getest op mijt?
Gebruikersavatar
Door nova
#1779407
janenjessica schreef: ik heb hem geen antibiotica meer gegeven,

ik ben hier wel helemaal nieuw mee ik weet niet wat een holitis da is ???

en zit zo iemand hier ook op en zo ja wie
---------------------------------------------(foutief geqouted :-[ )
Een holistisch DA kijkt op een andere manier naar het jouw hond en naar het probleem, en pakt dat ook op een andere manier aan.
Even de zoekfunctie gebruiken, en er verschijnt een grote hoeveelheid aan info over dit item op jouw scherm.
En afgezien van de vraag of er hier een holistisch DA schrijft ja of nee, het probleem van jouw hond is zo groot dat je dat niet even via een forum kunt oplossen ;)

Een lijst met naam/adres/woonplaats van homeopatisch of holistisch werkende DA's vind je in de bieb
hier op t forum.
Succes



Laatst gewijzigd door nova op di 05 okt 2010, 01:55, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Door spreeuwtje
#1781520
ik vraag me ook af of t geen mijt is..
als het rónd de ogen jeukt, en hij gaat zitten krabben.. krabt hij natuurlijk ook in zijn ogen waardoor hij beschadigingen oploopt én het dus gaat onsteken..
 Terug naar “Alternatieve geneeswijzen”

Barfplaats wordt gesponsord door