Je hebt gelijk : gehakt is ook wat onduidelijk qua kwaliteit, over t algemeen wordt daar niet de mooiste kwaliteit vlees voor gebruikt
Overigens zijn er supermarkten met slagerij die [wanneer gehakt in de aanbieding is] met alle plezier t vlees ongemalen willen leveren tegen de actieprijs
Elimineren doe je idd niet zomaar, er is dan gerede twijfel mbt [over]gevoeligheid.
Wanneer je t goed aanpakt en idd alles van 1 diersoort voert loopt t niet zo'n vaart , een hond wel 10 weken incompleet eten voordat er serieuze tekorten ontstaan
In de praktijk voer je dan 6 weken een onbekende diersoort, compleet -bot, spier en orgaan- als in die 6 weken de klachten duidelijk verbeterd zijn ga je heel voorzichtig steeds 1 nieuw onderdeel introduceren
Mocht er een reactie komen schrap je dit uit je menu, ga je een stap terug en wacht tot alles weer rustig is voor je verder gaat..
t is echt een flinke klus.
Vaak heb je zelf al een vermoeden van de boosdoener dan kan t wat makkelijker
, je schrapt dat onderdeel/diersoort uit je menu en kijkt t een tijd aan.