Joyce/sepp schreef:
Inmiddels ben ik gaan kijken naar mijn tweede week.
Ik moet wel toegeven dat ik het erg moeilijk vind omdat ik niet weet hoe Sepp hierop gaat reageren ook niet qua darmen.
Ik heb voor de tweede week parelhoen, fazant, zalmkop en sardientjes toegevoegd.
Ook heb ik rundernier toegevoegd. Verder nog wel veel eend, kip,kalkoen en rund.
Als dit goed gaat kan ik evt wild, geit, schaap en paardenvlees toevoegen in mijn menu.
Verder vraag ik mij af waar runderstaart onder valt.
Hé, goed dat je nog wat soorten hebt gevonden! Hoe is de eerste week bevallen, qua darmen? En vindt ie het allemaal lekker?
Veel eend, kip, kalkoen en rund is niet erg hoor, zo in het begin. Als je er maar niet een standaardverhaal van maakt zonder dat er verder nog diersoorten bijkomen, dat was een beetje de strekking van het verhaal.
Vraagje: wat voer je van de kalkoen? Het botwerk is vrij hard en de splinters zijn scherp, vandaar dat de meesten hier alleen de nekken geven, en het vlees natuurlijk.
Runderstaart wordt ook niet aangeraden, vanwege de losse botjes waar die uit bestaat die het risico lopen vast te gaan zitten. Heb ik althans begrepen, maar misschien dat iemand anders je daar meer over kan vertellen.
In ieder geval heb je nu zes soorten + vis, dus dat is prachtig. Als je daar nog wild, geit, schaap (liever: lam, als je ribben wilt geven) en paard aan toe kunt voegen, zit je echt helemaal goed!
Succes ermee!