En het komt volgens mij niet zo nauw wat beter is, rauw of licht gekookt.
Rauwe groente die 3 maanden in de vriezer liggen zullen minder voedingsstoffen bevatten dan licht gekookte groente die direct of binnen een week gevoerd worden.
Ik weet niet hoe lang je al rauw voert, maar het kan goed zijn dat de huidproblemen hierdoor helemaal verdwijnen en je woef een dijk van een immuunsysteem opbouwt! Die 'doodgekookte zooi' zoals Lizzy de brokken treffend benoemt
zijn de moord voor de weerstand en het immuunsysteem.
Verder zou je kunnen uitpluizen of er groenten zijn waar je hondje slecht tegen kan. Tomaat en augergine bijvoorbeeld (de nachtschade familie), daar schijnen veel honden slecht op te reageren. Op barfplaats staat een artikel over het wel en wee van groente, ik zal even kijken of ik er een linkje bij geplakt krijg...
Edit:
Hmm ik weet niet zeker of dit het berichtje is wat ik in herinnering had, maar goed
[url=http://]http://www.barfplaats.nl/forum/index.php/topic,795.0.html[/url]
Verder een stuk over groente van Lizzy, uit de beginnersdocumentatie in de barfbieb:
Groente: Qua groentes kun je alle mogelijke groenten soorten gebruiken. Gebruik alleen geen ui en geen prei en wees matig met knoflook en koolsoorten. Heb je een hond die snel overgevoelig is voor voedsel, kijk dan uit met groenten uit de nachtschade familie (zoals paprika, tomaat, aubergine). Het is mooi om een groentemix te maken van bijv. 10 of 15 of 20 verschillende soorten groenten. Bijvoorbeeld: andijvie, witlof, waterkers, broccoli, courgette, wortel, biet, alfalfa, knoflook, peterselie, pompoen, paksoi, rucola-sla, etc.