dit is mijn eerste voorstel voor het menu van Tess
een friese stabij van ca 20 kilo
ma: 160 gr kipnekken en 280 gr paard
di : 160 gr ganzenekken en 120 gr runderpens
wo: 160 gr kip karkas en 280 gr geit
do: 160 gr patrijs karkas en 120 gr lams long/hart
vr : 160 gr kip nekken en 280 gr duif
za : 160 gr eend karkas en 120 gr worst uit abcoude(met rund/pens en vis)
zo : 160 gr kip nekken en 280 gr paard
ma : 160 gr ganze nekken en 120 gr runderpens
di : 160 gr kip nekken en 280 gr geit
wo :160 gr patrijs karkas en 120 gr lams hart/long
do: 160 gr kip karkas en 280 gr duif
vr 160 gr eend karkas en 120 gr worst uit abcoude
za : 160 gr kip nekken en 280 gr paard
zo: 160 gr ganze nekken en 120 gr runderpens
af en toe een ei en wat groente
wat vinden jullie hiervan?