Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot het zelf samenstellen voeding.

Moderator: Lizzy

#1394309
Kent iemand de gojibes? Schijnt reuzegezond te zijn, en ik vond ze vandaag gedroogd bij m'n groenteboerin. Zit er nu zelf op te knabbelen en ze zijn inderdaad heerlijk, en zoals bij alles wat enigszins eetbaar lijkt vandaag de dag, vroeg ik me natuurlijk af of ik er een handje van door de groentenmix van me beessies kan doen.

En hoe zit het met gedroogde geraspte kokos? En gedroogde vijgen?

http://www.tuinen.nl/images/upload/5542-goji%20bes.jpg

Dank alvast voor eventuele wijze woorden!
Laatst gewijzigd door Anne in Zweden op di 20 okt 2009, 14:59, 1 keer totaal gewijzigd.
Door Lizzy
#1394324
Gojibessen zijn heel rijk aan allerlei vitamines en mineralen. Volgens mij vooral vitamine C. Ik zie geen enkele reden waarom je die niet aan je hond zou voeren. Ik doe het zelf niet want ik vind ze zoooo duur....

Gedroogde geraspte kokos moet je vooral van biologische oorsprong nemen. Het schijnt tegen wormen te helpen. Meer over kokos/honden kun je hier vinden: http://www.barf-natuurlijk.nl/forum/php ... af60646876.

Gedroogde vijgen zijn ook heel gezond. Ook hier moet je weer letten op de oorsprong. Biologisch, ongezoet en ongezwaveld. Ze bevatten veel ijzer en kalium en ze zijn goed bij pigmentverlies. Ze zijn ook goed bij spijsverteringsproblemen. Ze laxeren, iets. Je kunt ze ook prima aan de hond geven. Ze vinden ze vaak heerlijk.
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie BARF”

Barfplaats wordt gesponsord door