Afgelopen woensdag heb ik op de markt een konijnenbout (van 325gr) voor Donna gekocht. Ze heeft daar donderdag en vrijdag lekker op gekloven (elke keer 100 gr) zowel van het bot als het vlees. Maar nu heb ik dus nog 100gr van de bout in de koelkast liggen.
Kan ik dit nog geven of ligt dit nu echt te lang? Via de zoekfunctie vond ik dat veel mensen 3 dagen in de koelkast de max. vinden...
Ik wil geen oud vlees geven natuurlijk en wil zeker niet dat ze er ziek van zou kunnen worden, maar als ik de bout bekijk ziet die er nog prima uit en ruik helemaal niet. (maar er zullen vast wel bact. op zitten vanuit Donna haar bek enzo)
Ps. Ik vind het echt heel leuk, haar zo lekker te zien eten. Ben trots op d'r. Had n.a.v een reactie hier een tijd geleden er al een beetje op gerekend dat bot van konijn ws. te hard zou zijn. Maar ze kan er goed weg mee.