Ik had vanmiddag geitenribben gehaald bij een vast adres waar ik vorige keer superjonge geit had en dus goed kon geven aan mijn honden. Ik had expliciet erbij gezegd deze keer dat ik een jonge kleine geit wilde hebben en ik kreeg een zak met ribben mee, ingevroren. Thuis laten ontdooien omdat ik ze nogal lang vond voor een jonge geit en daarna met het hakmes erdoorheen om te kijken of ze "zacht" waren. Het hakmes kwam er niet doorheen en er zat ook geen enkele buiging in. Ik heb er niet superveel verstand van dus voordat ik hem even "vriendelijk" ga melden dat ik belazerd ben wil ik graag even van jullie horen waarop ik de kwaliteit kan controleren naast wat ik al gedaan heb.
Ik heb het vlees er maar vanaf gesneden en zo toch nog wat karig voedsel eruit weten te krijgen. De ribben vond ik te "eng" om te geven namelijk dus die liggen in de kliko
Hoor graag jullie reactie.
Elles