ik zit al een tijdje te snuffelen op jullie site en haal daar heel veel vanaf en nu wordt het ook tijd om me even voor te stellen.
Boris is de naam van onze pup van nu 14 weken die op barf gefokt was, vandaar ook de omschakeling naar kvv en vers hier.
We hebben nu 4 honden en ik kan me eigenlijk al niet meer voorstellen dat ik ze ooit weer op brok zet, ze doen het er alle 4 vanaf het begin erg goed op en ik ben weer favoriet in de roedel , want ik maak het klaar.
Ik voer eigenlijk nu het assortiment van herby, ( grote vriezer) met uitzondering nog van botten daar wil ik mee beginnen in de 3e-4e maand.
Verder biets ik bij de visboer en die heeft elke week een smakelijke bak haringkoppen en weet ik mijn weg naar de poelier ook te vinden voor de karkassen, voor straks als ze dat mogen.
Ik voer op het oog en ik hou me niet echt aan de dagelijkse hoeveelheden, de ene dag eten ze ook meer dan de andere net wat er is en wat ik voer.
Voor straks wil ik de mixen blijven geven in combi met waar ik aan kan komen aan barf spul.
Ik vraag me af hoe de ervaringen zijn in het begin met de kipkarkassen, wij zitten hier met 4 honden en waarvan de pup altijd enorm loopt te schrokken, ik wil natuurlijk dat de botten rustig worden gekauwd en goed gemaald, ik heb daar nog wat bedenkingen over of dat wel goed gaat vooral ook voor de ouderen omdat die het niet zijn gewend en we hebben hier meestal haast met eten.
En ik heb een herder met ed en artrose, die krijgt twee keer in de week vis en dagelijks glucosamine toegevoegd, heeft iemand nog tips verder voor hem ? Wat grappig is bij de herder dat hij echt gek op vis is, toeval ?
En ik heb in het begin meerdere keren per week probiotica bijgevoegd van de groene os, kan je dat afbouwen of blijf je dat met regelmaat geven ?