Hoi, daar was ik weer.....
Even checken, als beginnend Barfer wil ik toch een en ander even controleren.....
zoals het er nu naar uit ziet wil ik het volgende gaan bestellen, kunnen jullie even checken of mijn idee of iets vleesbot, orgaan (wel logisch maar ik zet het er maar even bij) of spiervlees is? En of bepaald vleesbot gewoon geschikt is om tot de 50% vleesbot te rekenen? Vooralsnog werk ik met de verhouding 50% vleesbot, 20% orgaan waarvan max 10% pens, 20% spiervlees en 10% groente/tafelresten.
Runder spiervlees snippers / spier
Runderknars / vleesbot? Is eigenlijk de enige waar ik een beetje over twijfel
Hele schapenpens/ orgaan
Lams/schaaphart / orgaan
Kipperkarkas / vleesbot
Kippennekken / vleesbot
Paardenvlees / spiervlees
Haaskarkas / vleesbot
Parelhoen bevleesd karkas / vleesbot
Eendenruggen / vleesbot
Struisvogelvlees / spiervlees
Zalmkoppen / vleesbot
Hert/ree vleesblokjes / spiervlees
Volgens mij heb ik dan voorlopig ook voldoende verschillende soorten, meer dan 5 dus dat is toch goed? Als extratjes of aanvulling geef ik ook 1 a 2 keer per week een rauw eitje en 1x per weer een hele sardine.
Graag feedback!!!
Alvast dank weer!!!!